BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON
search
  • BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON

3,99 zł
Brutto
Ilość

SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 20% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z 1 l zimnego MLEKA (1,5% tłuszczu) odlać 1 szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (40 g) i pozostawić do zagotowania. Do 1 szklanki MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń, mieszając do zgęstnienia. Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU PRZED PRZYGOTOWANIEM
Warość energetyczna: 1405 kJ / 331 kcal;
Tłuszcz: 2,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g;
Węglowodany: 73 g;
w tym cukry: <0,5 g;
Białko: 4,8 g;
Sól: 0,03 g;

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed słońcem.

8594006666480
3 Przedmioty

BUDYŃ CZEKOLADOWY...

3,99 zł

13 inne produkty w tej samej kategorii:

Nowe Produkty

Nowe Produkty
wszystkie