SKŁADNIKI mąka z ryżu czarnego* (55%), mąka z ryżu brązowego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1472 kJ / 348 kcal Tłuszcz - 3,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g Węglowodany - 69,5 g w tym cukry - 0,9 g Błonnik - 4,2 g Białko - 8,6 g Sól - 0,0 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu