shopping_cart
0
Koszyk
Brak produktów w koszyku :(
Moje konto
Granulat należy namoczyć w wodzie, a następnie gotować do uzyskania miękkości. Dodać do potrawy. Tapioka powstaje ze skrobi manioku,ma neutralny smak i nie powoduje alergii.Używa się jej głównie do wyrobu legumin i budyniów,a także lekko zagęszcza
35 inne produkty w tej samej kategorii:
Ty też lubisz
Nowe Produkty
strona-glowna
PŁATKI KUKURYDZIANE W POLEWIE Z MLECZNEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWE BIO 250 g - TURTLESKŁADNIKI
płatki kukurydziane* 56 % (kukurydza*, nierafinowany cukier trzcinowy*, sól morska, słód kukurydziany*), mleczna czekolada* 29 % (cukier...
29,99 zł
Cena £
strona-glowna
PŁATKI KUKURYDZIANE W POLEWIE Z CIEMNEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWE BIO 250 g - TURTLESKŁADNIKI
płatki kukurydziane* 60 % (kukurydza*, nierafinowany cukier trzcinowy*, sól morska, słód kukurydziany*), ciemna czekolada* 40 % (miazga...
29,99 zł
Cena £