SKŁADNIKI marchew*, kalafior*, por*, grzyby*, kiełki fasoli mung* (10%), cebula*, zielona fasola*, czerwona i zielona papryka* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Patelnia: rozgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na patelni, dodać mieszankę warzywną i smażyć ok. 6-8 minut na średnim ogniu,mieszając co jakiś czas. Wok: rozgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego w woku, dodać mieszankę warzywną, podgrzewać przez 6-8 minut. Podawać z ryżem lub makaronem azjatyckim.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 123 kJ / 29 kcal; Tłuszcz: 0,3 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g; Węglowodany: 3,4 g; w tym cukry: 3 g; Błonnik: 2,6 g; Białko: 2 g; Sól: 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA Przechowywać w temperaturze -18 stopni C. Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie.