Brak produktów w koszyku :(
SKŁADNIKI
mięso wieprzowe BIO (boczek b/k, do wyprodukowania 100 g produktu użyto 100 g surowca), sól, stabilizator: cytryniany sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, glukoza BIO, substancja konserwująca: azotyn sodu
OPIS
wyrób wędzony, parzony, wieprzowy
UWAGI
Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej na platformie o +/- 20 %
Cena na karcie produktu dotyczy opakowania. Jest to średnia waga jednego opakowania. Ostateczny koszt zostanie ustalony w oparciu o dokładną wagę produktu, po odbiorze towaru od producenta. Dokładna cena będzie widoczna na paragonie. W przypadku płatności przy odbiorze zapłacisz kwotę ustaloną w oparciu o rzeczywistą wagę produktów. W przypadku przedpłaty (przelew na konto lub płatności online), jeśli wystąpi niedopłata, będziesz mógł/-a dokonać dopłaty u kierowcy YEM podczas odbioru zamówienia. W przypadku nadpłaty otrzymasz zwrot gotówką od kierowcy YEM lub przelewem na wskazane konto bankowe w ciągu maksymalnie 3 dni roboczych od zrealizowania zamówienia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1205 kJ / 291 kcal
Tłuszcz: 26 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,0 g;
Węglowodany: 0,4 g;
w tym cukry: 0,4 g;
Białko: 15 g;
Sól: 1,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C