OPIS Sypka mieszanka do przygotowania ciast. Produkt bezglutenowy
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 500 g mieszanki połączyć z 250 ml MLEKA lub napoju roślinnego i 120 ml oleju. Dociasta można dodać ORZECHY, owoce, krople czekoladowe itp. Gotowe ciasto wlać do natłuszczonej i wysypanej formy lub foremek do muffinek. Piec 35-40 min wtemperaturze 170 stopni Celsjusza
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g Wartość energetyczna: 1512 kJ / 361kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g Węglowodany: 75 g w tym cukry: 26 g Błonnik: 4,8g Białko: 5,2 g Sól: 1,3 g
INFORMACJA ALERGENNA może zawierać nasiona SEZAMu
ZALECANE WARUNKIPRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25°C.