SPOSÓB PRZYGOTOWANA Do miski wbij 3 jajka i wymieszaj z 200 ml MLEKA i łyżką oleju. Wsyp zawartość opakowania i dokładnie wymieszaj rózgą kuchenną. Odczekaj 5 minut - racuchy będą dzięki temu bardziej puszyste. Nagrzej patelnię, ale nie za mocno - racuchy z mąką kokosową nie lubią zbyt wysokiej temperatury. Ciasto nakładaj łyżką na suchą lub lekko natłuszczoną patelnię. Smaż ok. 2 minuty, aż pojawią się bąbelki i wtedy przerwóć na drugą stronę. Druga strona potrzebuje już tylko około minutę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 818 kJ / 195 kcal Tłuszcz: 6,6 g w tym kwasy tluszczowe nasycone: 2,5 g Węglowodany: 25 g w tym cukry: 8,3 g Błonnik: 2,9 g Białko: 7,7 g Sól: 0,32 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.