SKŁADNIKI marchew*, groszek zielony*, por*, groszek*, kalafior*, kalarepa*, SELER*, brokuły*, natka pietruszki* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzucić warzywa do ok 1 litra wrzącej wody, ponownie doprowadzić do wrzenia. Gotować przez ok 8-10 minut. Doprawić do smaku np. świeżymi ziołami
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 160 kJ / 38 kcal; Tłuszcz: 0,3 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g; Węglowodany: 4,9 g; w tym cukry: 3,2 g; Błonnik: 3,3 g; Białko: 2,2 g; Sól: 0,09 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA Przechowywać w temperaturze -18 stopni C. Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie.