SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15%), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1%), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5%), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (*składniki ekologiczne)
OPIS Gęsta pasta z papryki i chili. Idealne do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1586 kJ / 384 kcal Tłuszcz - 37 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,1 g Węglowodany - 8,2 g w tym cukry - 5,3 g Błonnik - 2,3 g Białko - 3,5 g Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.