SKŁADNIKI awokado* (20%), olej słonecznikowy*, woda, pomidory*, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól, szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*, czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1248 kJ / 302 kcal Tłuszcz - 28 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,6 g Węglowodany - 7,6 g w tym cukry - 5,1 g Błonnik - 2,4 g Białko - 3,1 g Sól - 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.